Dennis Moens reageert op doodsteek voor Quality Investments.

In Florida heeft de faillissementsrechtbank de publieke veiling bevolen van de polissen die het actief vormden voor de life settlement contracten van Quality Investments.  De veiling gebeurt op 11.09.2013. De opbrengst ervan zal allicht substantieel onvoldoende zijn om de benadeelde beleggers te vergoeden. De kosten in deze zaak lopen ondertussen ook hoog op. Allicht valt daarmee de laatste hoop voor de beleggers in Quality Investments om nog iets te kunnen recupereren weg.

In België hebben 593 Belgen zo’n 150 miljoen euro geïnvesteerd in deze producten. Dat is tenminste het officiële cijfer. Er wordt aangenomen dat een aantal beleggers geen klacht hebben neergelegd.  In powerpointpresentaties van directieleden van QI komt het cijfer 2000 voor. Kort nadat het investeringsvehikel in 2011 over kop ging, werden de 2 topmannen van het bedrijf, Frank Laan en Dennis Moens, gedurende maanden in voorarrest geplaatst door het Nederlandse gerecht. Ook advocaat Koen Blom werd een tijdje opgepakt. De Belgische topman, Jorre Appel, week uit naar Spanje.

Financelab kon Dennis Moens contacteren voor een reactie over dit nieuws. We geven u zijn antwoord letterlijk ( taalfouten gecorrigeerd) mee.

Quote Dennis Moens:  ‘Het is te erg voor woorden als dit gebeurt. We kunnen er geen vinger achter krijgen waarom alle oplossingen om zeep worden geholpen door Lycops en zijn advocaten.

350 000 000 usd was nog steeds in force 6 maanden nadat we uit de voorlopige hechtenis kwamen. 305 000 000 was van de belegger en 45 mio was van watershed. er werden bewust premies achter gehouden en dure rechtszaken gestart zonder enig doel. De advocaat De Schepper heeft altijd achter de schermen advies gegeven die regelrecht tot verval van de portefeuille heeft geleid.

Wij gaan de grootste schade claim starten tegen De Schepper en de zijnen en tegen de fiod en het OM. Fraude of geen fraude  de 350 mio assets had nooit verloren hoeven gaan. Alle beleggers kunnen zich aansluiten, gratis. Deze kar gaat worden getrokken door een paar grote jongens die in het QI product belegd hebben . En nu ook inzien dat de fiod hun de afgrond heeft ingetrokken. De rest van de beleggers kan gratis aansluiten als ze dat willen.

Voor ons is het allang duidelijk De life setllements moesten van de Nederlandse en Belgische markt verdwijnen. De oplossing met AAUG is moedwillig om zeep geholpen door het OM.

De oplossing met het Ierse fonds is moedwillig door Lycops en De Schepper om zeep geholpen. En maar uren claimen, als er geen schade is kan je als advocaat niks claimen!! Dus goed verkeerd adviseren aan de stuurloze beleggers. En zelf buiten schot blijven.  Unquote Dennis Moens

Het volledige verhaal over Quality Investments vindt u hier. Wij publiceren binnen enkele dagen een bijkomende update, op basis van informatie die we kregen van insiders. 

Een gedachte over “Dennis Moens reageert op doodsteek voor Quality Investments.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.