Mobiel betalen in Leiden

Vanaf deze week en tot 1 december nemen een duizendtal consumenten en meer dan 150 handelaars deel aan het project ‘Mobiel betalen in Leiden’. Voor de campagne werken Rabobank, ING en ABN AMRO samen met Mastercard en KPN.

De consumenten die deelnemen krijgen allemaal een Samsung Galaxy Express ter beschikking. Die is uitgerust met NFC – technologie. Om af te rekenen bij een van de deelnemende handelaars moet je gewoon de smartphone in de buurt van een speciale terminal houden en het bedrag van je aankoop bevestigen. Voor aankopen van minder dan 25 euro kan dat zelfs zonder pincode. Als je een absoluut plafond van meer dan 50 euro  overschrijdt met verschillende opeenvolgende transacties moet je de pincode ook ingeven. Daarna gaat de teller weer op nul.

U kan de actie volgen via Twitter met de alias MBinleiden of op Facebook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.