ING verlengt sponsoring Rode Duivels tot 2018

ING België sponsort de Rode Duivels sinds 2010. Het huidige contract loopt af na de wereldbeker voetbal in 2014 maar het contract met de KBVB is voor vier jaar verlengd (tot aan het einde van de wereldbeker in 2018).

ING België is erg enthousiast dat ze dit avontuur met de Rode Duivels en de Voetbalbond kan verder zetten“, zegt Rik Vandenberghe, CEO van ING België. “De spelers vormen samen een indrukwekkende ploeg, op sportief én menselijk vlak. Het is een waar plezier om met hen samen te werken, getuige de memorabele ontmoeting die we recent organiseerden tussen een aantal spelers en hun dubbelgangers. Het filmverslag van deze ontmoeting werd sinds dinsdag al meer dan 150.000 keer bekeken, wat bewijst dat het publiek deze professionele en sympathieke ploeg op handen draagt.


Ook het sponsoringcontract met betrekking tot de Scheidsrechters is voor vier jaar verlengd. “Het is heel belangrijk dat de scheidsrechters ondersteund worden,” zegt Inge Ampe, Head of Marketing bij ING België. “Zij spelen een essentiële rol in het voetbal. ING linkt zijn naam aan de federatie om de moeilijke opdracht van de scheidsrechters op het veld meer onder de aandacht te brengen.

ING Red devils

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.