Sterke marketingcampagne van ING België

ING België, een van de sponsors van de Rode Duivels, pakte vrijdag uit met een sterke marketingactie. Toen de kwalificatie voor Brazilië een feit was gingen ploegen van de bank overal in het land wegwijzers met de vermelding ‘Brazil’ ophangen. Er werden in totaal 1500 borden in 150 verschillende steden verspreid. Wie zo’n bord vindt mag een originele foto met de wegwijzer posten op de Facebookpagina van ING België. Die heeft meer dan 31.000 likes maar zaterdagavond was er nog geen enkele foto gepost. Allicht moet de actie nog wat extra bekendheid krijgen. Wie het creatiefste en origineelste ontwerp instuurt, wordt door ING België als winnaar geselecteerd. Hij of zij krijgt een duoticket voor een wedstrijd van de Rode Duivels in Brazilië, vlucht en hotel inbegrepen.

Je kan overigens ook zelf een bordje, een landkaart of een ander creatief voorstel posten.

Een aantal wegwijzers dragen de handtekening van de Rode Duivels. Dat worden geheid collectors items.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.