Frank Vranken wordt Chief Strategist bij Puilaetco Dewaay private bankers

Frank Vranken vervoegt Puilaetco Dewaay private bankers als Chief Strategist. Hij zal tevens een nieuw team helpen uitbouwen dat zich vanuit het Brusselse hoofdkwartier volledig zal richten op cliënten met een groot vermogen.

 

Frank Vranken, die overkomt van BNP Paribas Fortis, waar hij de jongste jaren optrad als Chief Investment Advisor, vervoegt Puilaetco Dewaay private bankers als Chief Strategist. Hij zal medeverantwoordelijk zijn voor de beleggingsstrategie van de private bank .

Frank Vranken zal ook meehelpen aan de ontwikkeling van een nieuw team dat deze maand wordt opgestart . Het team wordt in het leven geroepen om nog beter tegemoet te komen aan de vraag van cliënten om hoogstaand gespecialiseerd advies en bijhorende diensten aan te bieden. Het team zal geleid worden door Sabine Caudron, lid van het directiecomité.

Het nieuwe team bestaat verder uit Anouck Lejeune en Michèle Delcorte. Anouck Lejeune vervoegt het team als Senior Manager Wealth & TaxPlanning .  Anouck Lejeune zal zich toeleggen op alle juridische en fiscale –nationale en internationale- vraagstukken. Michèle Delcorte zal zich voornamelijk op de commerciële activiteiten concentreren.  Michèle Delcorte heeft 13 jaar bij ING Luxemburg gewerkt en heeft  een uitgebreide ervaring inzake vermogensplanning en -advies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.