Bpost bank sluit alliantie voor mobiel betalen bij Mc Donalds

Vanaf januari 2014 kunnen klanten van Bpost Bank eindelijk mobiel bankieren. De bank is op basis van het aantal transacties de vierde belangrijkste in België maar ze beschikte tot op heden niet over een app voor smartphones en tablets. Die lacune wordt dus opgevuld. De app ziet er vrij compleet uit en zal meteen beschikbaar zijn in Ios en Androïdversies.

seqr-flow-bpost-eng-concrete-720x445Bpost lijkt ook meteen een stukje voorsprong te willen nemen. De bank sluit een alliantie met het Zweedse Seamless, een van de grootste wereldwijde leveranciers van mobiele betaaloplossingen, en de fastfoodketen McDonald’s. De betaalapp Seqr van Seamless wordt aan de app van Bpost bank gekoppeld. Gebuikers kunnen dan snel en veilig aankopen doen in winkels maar ook online. De app scant de QR-code aan de kassa van McDonald’s. Wie een toestel met NFC-technologie heeft, houdt zijn toestel tegen de code, waarin een antenne zit. Na bevestiging met de persoonlijke pincode wordt de rekening van de klant onmiddellijk gedebiteerd. Het is de bedoeling van Bpost bank om snel met andere partners in zee te gaan voor mobiele betalingen.

Klik hier voor de website van Seamless

Klik hier voor de website van Seqr

Klik hier voor de website van Bpost bank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.