CEO Pierre Cambier stapt op bij Nationale Suisse België

Pierre Cambier, CEO Nationale Suisse België, heeft besloten de onderneming te verlaten. Zijn opvolger ad interim is Wolfgang Gemünd. Wolfgang Gemünd was sinds 2005 in verschillende functies werkzaam voor Nationale Suisse – laatst als lid van de directie van de groep met de verantwoordelijkheid voor de internationale Specialty Lines en de buitenlandse handel. Bovendien voerde hij ook een ambt uit als raad van beheer van Nationale Suisse België. Sinds 2010 heeft hij de onderneming in verschillende gebieden als zelfstandige consultant ondersteund. Als toenmalig bestuurslid van de Nordstern Versicherung en concerndirectielid van Swiss Re beschikt hij over een brede waaier aan ervaringen in de branche.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.