Reactie BNP Paribas Fortis over de zaak Oudenburg

Woordvoerder Hilde Junius van Bnp Paribas Fortis stuurde zonet een persbericht uit waarin de bank reageert op het onderzoek naar haar ex-zelfstandige kantoordirecteur in Oudenburg. 

Bnp Paribas Fortis  is op de hoogte van een strafklacht vanwege een 3 tal klanten die werden benadeeld door een derde en waarbij gewezen wordt op de eventuele medewerking van de ex- zelfstandig kantoordirecteur van de Bank. Dit maakt deel uit van het gerechtelijk onderzoek dat op vandaag loopt en waar de Bank zijn volle medewerking aan verleent. Naar aanleiding van een intern onderzoek  heeft de Bank de samenwerking met deze medewerker stopgezet in maart 2013. Tot op heden heeft de bank ook geen indicatie dat er andere feiten zijn dan deze waarvoor de betrokken klanten een klacht formuleerden.”

Een gedachte over “Reactie BNP Paribas Fortis over de zaak Oudenburg

  1. Eigenaardig dat de samenwerking met de ex-bankdirecteur al in maart is stopgezet en dat niemand daarvan werd ingelicht laat staan de gedupeerde klanten, integendeel, de zaak moest door de pers aan het licht gebracht worden.

    Het gaat hem niet over een drietal klachten maar om dubbel zoveel. In deze zaak is de houding van de BNP bank niet in de lijn van wat men kan verwachten van een verantwoordelijke financiele instelling. Het is maar normaal dat de BNP bank haar medewerking verleent aan het onderzoek. Het tegendeel zou strafbaar zijn.

    Le vieux Renard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.