Crelan geeft een training met Sven Nys weg

In de aanloop naar het WK veldrijden van volgende zondag speelt Crelan de sponsoring van Sven (Nys) en Sven (Vanthourenhout) scherp uit. De bank lanceerde een wedstrijd waarmee supporters een training met Sven Nys kunnen winnen. De wedstrijd wordt ondersteund door een grappig filmpje.

Na de Wereldbekerveldrit in Nommay van vorige zondag is Sven Nys meer dan ooit kandidaat om zichzelf op te volgen als wereldkampioen. Nys reed niet mee maar zijn trainingsresultaten in Mallorca zijn verbluffend terwijl een aantal belangrijke tegenstanders bleekjes voor de dag komen.

Het wereldkampioenschap wordt volgende zondag in het Nederlandse Hoogerheide gereden. De Nederlander Lars van der Haar wordt allicht de zwaarste opponent voor Nys. Van der Haar won in Nommay het eindklassement van de Wereldbeker. Hij komt uit voor de Nederlandse Rabobank.

In het Belgische team bij de elite zijn nog twee andere financiële instellingen vertegenwoordigd. Fidea moet rekenen op Tom Meeusen en BKCP heeft Niels Albert en Wietse Bosmans aan de start.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.