Ook makelaar ADD voert telewerken in

Eerder deze week kondigde AG Insurance al aan dat ze thuiswerken meer gaan stimuleren. De grootste Belgische verzekeraar heeft steeds meer moeite om talent aan te trekken dat dagelijks naar de hoofdzetel in het centrum van Brussel wil komen.

Nu kondigt ook ADD, de makelaar uit de KBC groep, aan dat ze telewerken structureel gaan invoeren. Ook bij ADD speelt het aantrekken van talent mee om deze beslissing te nemen. Bij de makelaar werken 110 mensen, gespreid over twee zetels in Leuven en Merelbeke.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.