Filip Coremans nieuwe CRO bij Ageas

Filip Coremans

Bij Ageas legt CRO Kurt De Schepper op 1 juli 2014 zijn mandaat neer. De Schepper wordt vervangen door de Belg Filip Coremans(49). Coremans is actuaris. Hij is op dit ogenblik CFO/CRO voor de Aziatische regio en hij heeft verscheidene bestuursmandaten bij operationele entiteiten van Ageas in de regio. In lijn met de huidige opdracht van CRO, zal hij bij Ageas verantwoordelijk zijn voor Compliance, Human Resources, Legal, Risk, IT en Office Support.

Met deze wijzigingen zal het Group Executive Committee vanaf 1 juli 2014 bestaan uit Bart De Smet (CEO), Christophe Boizard (CFO) en Filip Coremans (CRO).

Het Group Management Committee omvat naast de 3 leden van het Executive Committee, Barry Smith, COO, de Group Risk Officer Emmanuel Van Grimbergen en de verantwoordelijken van de business segmenten: Antonio Cano, CEO AG Insurance; Andy Watson, CEO Ageas Verenigd Koninkrijk; Steven Braekeveldt, CEO Continentaal Europa and Gary Grist CEO Azië.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.