Petercam haalt Clo Willaerts binnen

Er was verrassend nieuws uit de HR-sector vandaag. Clo Willaerts, digital media expert bij Sanoma, stapt over naar Petercam waar ze dezelfde functie zal uitoefenen. Clo wordt regelmatig als gastspreker in de media gevraagd om haar mening te geven over de impact van de digitalisering van de samenleving. Vorig jaar schreef ze het boek ‘Altijd naakt’ over de impact van het internet en de sociale media en hoe die de reputatie van mensen kunnen beïnvloeden.

Dat Willaerts opstapt bij Sanoma is niet abnormaal omdat de toekomst van dat bedrijf bijzonder onduidelijk is. Weinigen zullen verwacht hebben dat ze naar de financiële sector zou stappen. De keuze voor vermogensbankier Petercam is al helemaal een verrassing. Petercam heeft een vrij conservatief imago en de vraag is of Willaerts daar voldoende ruimte zal krijgen om haar innovatiedrang vorm te geven. Maar als Petercam haar effectief de vrijheid laat om een communicatiemodel neer te zetten dat gebaseerd is op nieuwe media kan dat ook een sterke impuls zijn voor de sector. Voor Willaerts wordt het alleszins een stevige uitdaging.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.