Vincent Germeys voorgedragen als bestuurder BinckBank

Vincent Germyns Binck Bank

BinckBank draagt Vincent Germyns (1973) voor om als statutair bestuurder van BinckBank voor de portefeuille Retail. Vincent Germyns zal zich in het kader van zijn portefeuille Retail primair richten op de online brokerage dienstverlening en de vermogensbeheerdiensten. Afgelopen jaar heeft CEO Koen Beentjes, naast de voorzittersrol, tevens het departement retail in zijn portefeuille gehad. Met de voordracht van Vincent Germyns wordt het belang van de realisatie van een Europese strategie voor retail verder benadrukt. Vincent Germyns heeft ruime ervaring op het gebied van operationeel management en uitvoering van de strategie.

Vincent Germyns was in zijn vorige functie bij BinckBank verantwoordelijk voor de internationale expansie van BinckBank. Hij heeft in 2006 mee aan de wieg gestaan van de activiteiten in België waar BinckBank is uitgegroeid tot marktleider. Daarna heeft hij ook verantwoordelijkheid gekregen voor BinckBank in Frankrijk, inmiddels gegroeid tot nummer drie onder de online brokers en voor de recent gestarte activiteiten in Italië. Eerder in zijn loopbaan was hij in dienst bij KBC Asset Management in België. Na de benoeming van de heer Vincent Germyns zal het bestuur van BinckBank bestaan uit Koen Beentjes (CEO), Evert Kooistra (CFRO) en Vincent Germyns. Pieter Aartsen heeft zich niet beschikbaar gesteld om te worden herbenoemd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.