Square test bestel-app voor afhaalrestaurants uit

Betaalplatform Square test momenteel een beta-versie van een app waarmee je op voorhand een menu kan bestellen en betalen om het daarna gewoon snel op te pikken in een restaurant . Aanschuiven of wachten op de kok hoeft niet langer. Dat is op zich niks revolutionairs maar het zal wel de snelle groei van Square verder ondersteunen. De betaalspecialist heeft namelijk nogal wat restaurants die het betaalsysteem van Square gebruiken. Dat is logisch. Square heeft een enorme ervaring in horeca kunnen opbouwen omdat ze Starbucks als een van hun grootste klanten hebben. 

In Nederland heeft My Order een vergelijkbare samenwerking met deli2go en Shell. Je kan via de app een broodje en verse koffie bestellen en betalen. Je kan daarna aangeven waar en hoe laat je de bestelling komt oppikken.

Belangrijk : Thomas Brinkman, oprichter van My Order en Jim Mc Kelvey, oprichter van  Square zijn sprekers tijdens Global Trends in Mobile Payments | Leuven | 01.04.2014. Wij kijken alvast uit naar de confrontatie van deze twee briljante geesten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.