BNP Paribas Fortis en Proximus samen in zee met Anderlecht

BNP Paribas Fortis verlengt zijn partnership met Royal Sporting Club Anderlecht voor drie seizoenen .  Opvallend is dat de bank dat engagement deelt met Belgacom-groep via hun Proximus-logo. Belgacom kondigde eerder deze week aan dat ze nog enkel de merknaam Proximus zal gebruiken. Belgacom zelf verdwijnt dus als merk.

BNP Paribas Fortis blijft de hoofdsponsor op de shirts van RSC Anderlecht voor de Belgische competities. (Jupiler Pro League en Cofidis Cup). Het Proximus-logo zal tijdens de Belgische competities achteraan op de truitjes en op de shorts van Anderlecht staan.  Bovendien zal het Proximus-logo tijdens de Europese wedstrijden dat van BNP Paribas Fortis op de truitjes vervangen.

De samenwerking tussen BNP Paribas Fortis en Belgacom is opvallend. Eerder waren de twee maatschappijen al initiatiefnemers voor de oprichting van het betaalplatform Sixdots. Ondertussen hebben ook de andere grootbanken en de grote mobiele operatoren zich daarbij aangesloten.

RSCA BNP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.