Banking trojan in Nederland massaal verspreid

Volgens De Telegraaf is in Nederland maandagavond het zogenaamde banking trojan virus massaal verspreid. Slecht beveiligde computers die op Windows werken en vorige maandag een webwinkel of een andere populaire site voor nieuws, dating, kleding, tassen, reizen, boeken, muziek en verzekeringen hebben bezocht, lopen een grote kans dat ze het virus hebben binnengekregen.

Met banking trojan kunnen financiële gegevens worden gestolen. De Autoriteit Consument en Markt roept consumenten die zich in het profiel herkennen op om hun beveiligingssoftware snel te upgraden en een virusscan te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.