Square koppelt dataverkeer met accountancysysteem Xero

Square sloot vorig jaar een samenwerkingsovereenkomst met Intuit QuickBooks, een accountancy software. De gegevens van transacties via Square worden automatisch verwerkt in de boekhoudsoftware. Dat bleek een gouden zet. Sinds de start van de samenwerking in november hebben duizenden handelaars ingetekend voor de optie.

Square sloot recent hetzelfde akkoord met Xero, dat is een van de grote concurrenten van Intuit QuickBooks.

Square heeft recent ook Works with Square in de markt gezet. Dat is een platform waarop partners van de betaalspecialist accessoires kunnen ontwikkelen die het gebruik van Square gemakkelijker of meer trendy maken. De eerste toepassing kwam van Griffin Technology. Zij bieden een beschermende opbergcase aan voor Iphones die verbonden zijn met de Square kaartlezer.

De initiatieven van Square zijn een belangrijke stap naar een veel bredere verspreiding van het betaalplatform. De online integratie met een boekhoudpakket geeft de handelaars een belangrijk voordeel als ze Square gebruiken. Met Works with Square kan het platform de creativititeit van externe partners in zijn voordeel omzetten.

TIP: Stichter van Square Jim Mc Kelvey is spreker tijdens The Future of Mobile Payments | 8 en 9 mei 2014. Er zijn nog een paar business packs verkrijgbaar.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.