Coca-Cola European Visitors Center stuurt bezoekers via Beacons

De muur tussen online en offline lijkt definitief gesloopt. In het European Visitors Center van Coca-Cola in Wilrijk worden de bezoekers ondergedompeld in een mix van virtuele en fysieke beleving van het merk. Overal in het gebouw werden Bluetooth Low Energy beacons ingebouwd. Die zorgen voor een permanente afwisseling tussen fysieke ervaring en digitale opportuniteiten.

Een bezoek aan het Visitors Center begint trendy met een selfie. Daarna ga je op stap met een Ipad. De beacons volgen je parcours en gaan onderweg een aantal acties voorstellen en beeldmateriaal tonen. Omdat de beacons exact weten waar je staat komt het aanbod ook altijd op de correcte plaats.

Het Gentse bureau In the Pocket was sterk betrokken bij de uittekening van dit project. Business Development Manager Jan Deruyck van In the Pocket komt de case toelichten tijdens The Future of Mobile Payments | 8 en 9 mei | Leuven. Jan zal tijdens zijn presentatie ook vooruitblikken naar de mogelijkheden voor de retail en voor het openbaar vervoer om beacons snel en succesvol in te schakelen in de communicatiemix met de consumenten.

Klik hier voor de bespreking van de case door In the Pocket

The Future of Mobile Payments | Leuven 8 en 9 mei | Klik hier voor meer info

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.