Google Glass gaat extra Explorers toelaten

Google is bezig om de hype rond Glass naar een hoogtepunt te stuwen. Vorige week kwamen ze met het verhaal dat ze het woord Glass, weliswaar in speciale font, als merk willen deponeren. De autoriteiten in de VS houden dat voorlopig tegen. Google maakt daar veel misbaar over maar het speelt eigenlijk in hun kaart. De mediahype over Glass wordt nog aangesterkt en tegelijkertijd branden ze het merk in de perceptie van de consument vast.

Deze week kwam plots de verrassende mededeling dat een gelimiteerd aan tal mensen de kans krijgen om zich in te schrijven in het zogenaamde Explorer Program. Dat is een selecte groep van mensen die Glass momenteel uitproberen en feedback geven aan Google. Let wel op, Explorers betalen 1500 dollar om dat te mogen doen.

Wie wil meedoen moet zich op voorhand registeren op een speciale site

Op 15 april vanaf 6 uur ’s morgens selecteert Google een aantal nieuwe Explorers. Hoeveel is niet duidelijk. En als u zich meteen wil aanmelden, vergeet het. Enkel VS inwoners kunnen voorlopig meedoen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.