Heartbleed: reactie ING België

HeartbleedAlexandre Pluvinage, woordvoerder van ING België, reageerde op onze vragen naar de impact van Heartbleed. De systemen van ING België hebben geen impact van de bug. Het was ook niet nodig om een patch te plaatsten. ING België raadt zijn klanten niet aan om hun paswoord te veranderen

De bank geeft volgende bijkomende commentaar :

Some people are using the same password on several websites. We recommend to our customers to use different passwords on different websites for a better security. For more information about internet banking security, please visit www.ing.be/security

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.