Professor Bart Preneel topspreker voor Future of Mobile Payments

Hoofd van het Computer Security and Industrial Cryptography (COSIC) onderzoeksteam in het departement ESAT aan de KU Leuven,professor Bart Preneel wordt de extra key note spreker tijdens The Future of Mobile Payments. Professor Preneel zal spreken over de gevaren, het potentieel of zelfs de noodzaak van cryptocurrencies.

Professor Preneel ontving in februari de ‘Excellence in the field of Mathematics’ award op de RSA Security conferentie in San Francisco. Bart Preneel treedt zelf geregeld op als expert inzake security op internationaal niveau. Hij werkte recent opdrachten af voor het Europese veiligheidsagentschap Enisa en het Europees Parlement.

bartpreneel_small

 

THE FUTURE OF MOBILE PAYMENTS | Leuven | May 8th & 9th | To subscribe : click here

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.