Stephan Neetens geeft update over eindrapport commissie Pensioenhervorming

Stephan Neetens, adviseur minister van Pensioenen, zal tijdens The Future of Life Insurance een update geven over de beleidsinitiatieven inzake aanvullend pensioenen. Stephan zal verder ook een stand van zaken schetsen in verband met het eindrapport van de Commissie Pensioenhervorming

Korte inhoud van zijn presentatie:

Deze presentatie zal uit twee luiken bestaan. In een eerste luik wordt een overzicht gegeven van de recente regelgevende initiatieven van de regering Di Rupo op het vlak van aanvullende pensioenen. Er zal in het bijzonder ingegaan worden op de wet over de geleidelijke wegwerking van de verschillen in behandeling tussen arbeiders en bedienden en op de inhoud van de wet houdende diverse bepalingen inzake aanvullende pensioenen. In een tweede luik zal een overzicht gegeven worden van de voorstellen die de Commissie Pensioenhervorming 2020-2040, onder voorzitterschap van Frank Vandenbroucke, geformuleerd heeft in verband met de tweede en de derde pijler.

The Future of Life Insurance vindt plaats op 12 en 13 juni 2014 in Leuven. Inschrijven kan nog via deze link.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.