S&P trekt rating Argenta op

Niet beursgenoteerde banken hadden tijdens de vorige jaren een relatief voordeel. De financiële crisis was niet het ideale klimaat om een beursnotering te verdedigen. Ze werden natuurlijk wel op de voet gevolgd door de grote ratingbureau’s. De Antwerpse spaarbank Argenta is in dat geval. De bank heeft al sedert 2005 een BBB+ rating van Standard & Poor’s. De beoordeling bleef dus stabiel in volle financiële crisis, terwijl vrijwel alle banken ratingverlagingen hebben gekend. Vorige dinsdag verhoogde S&P de rating van Argenta zelfs naar A-. De stevige resultaten van 2013 hebben de betrouwbaarheid van de bank blijkbaar nog versterkt.

Klik hier voor de rating van Argenta (registreren verplicht op de site van S&P)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.