The Nod, een ring die bluetooth dirigeert

Een groep ingenieurs in Mountain View Calfornia heeft een innovatief concept ontwikkeld dat inspeelt op de impact die digitale toestellen hebben in het dagelijks leven. Dat worden er namelijk steeds meer en de besturing van al die hebbedingetjes dreigt erg verwarrend en complex te worden. De Amerikaanse wetenschappers hebben ‘The Nod’ ontwikkeld. Dat is een ring die alle bluetooth gestuurde toestellen kan bedienen met een paar simpele handbewegingen. De ring kan onder meer dienen om een smartphone te bedienen, op een smartTV te surfen of spelletjes te spelen. Als een toestel niet bluetooth enabled is, kan The Nod contact maken met een smartphone die op zijn beurt via wifi kan koppelen met dat toestel.

The Nod werkt op een batterij die minstens 24 uur blijft werken. Het opbergdoosje van de ring dient tegelijkertijd als oplader.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.