Paypaldirecteur uit de bocht op Twitter

Vreemde situatie bij Paypal. Het kersverse hoofd Strategie Rakesh Agrawal postte een reeks vreemde tweets op Twitter die deden vermoeden dat de man te diep in het glas  had gekeken. Het werd helemaal gortig toen Agrawal zijn collega Christina Smedley ‘a useless piece of shit’ noemde. De volgende ochtend beseft hij blijkbaar wat er gebeurd is en Agrawal verstuurt daarop een tweet met verontschuldigingen naar de CEO van Paypal David Marcus en vice-president Growth & Global Strategy Stan Chudnovsky.Hij verstuurt ook nog wat tweets met een verklaring dat hij een nieuwe smartphone uitprobeerde en dat zijn uitspraken bedoeld waren voor een collega. Agrawal die amper twee maanden in dienst was, werd meteen ontslagen en ook dat bericht werd via Twitter verspreid. Paypal geeft aan dat het een respect voor iedereen wil hebben en dat het als bedrijf een nultoleratie hanteert op dat vlak.

Klik hier voor een overzicht van de reeks hilarische tweets op de site van Business Insider

De affaire geeft aan dat Twitter een gevaarlijk medium kan zijn voor iemand die niet de volledige controle heeft over wat hij doet. Voor een bedrijf is een duidelijke en snelle crisiscommunicatiestrategie van cruciaal belang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.