iReport gekoppeld met Google Glass

Iedereen journalist. De digitalisering en de doorbraak van sociale media maakt het steeds meer mogelijk. CNN speelde in 2006 al in op deze trend met de start van iReport. Dat is een platform waar iedereen beelden en video’s van ‘breaking news’ kan opladen. De nieuwsstroom wordt niet gecheckt en geselecteerd

CNN kon op die manier al unieke reportages maken met beelden die het ook in zijn reguliere nieuwskanalen kon oppikken.

iReport gaat nu nog een stap verder. Deelnemers aan het Glass Explorer programma kunnen hun slimme bril linken aan iReport. Dat is erg cool. Je kan voortaan handsfree en on the spot beelden opladen op het CNN-platform.

EXCLUSIEF: Peter Verstraeten, CEO van Augnition geeft een exclusieve live demo van Google Glass tijdens Mobile Payments Summit | vrijdag 20.06.2014. Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar voor het seminar. Preregistratie is mogelijk.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.