Boost uw business met BNP Paribas Fortis en RSC Anderlecht

Boost-Y-Business_NL_218_318sharBNP Paribas Fortis start samen met RSC Anderlecht de campagne ‘Boost uw business’ waarin ze op een handige manier gebruik maken van sociale media. Om deel te nemen kunnen ondernemers op boostuwbusiness.be vanaf maandag 19 mei het deelnameformulier invullen en hun motivatie toelichten.

Ze ontvangen daarna een promotiepakket met vijf foto’s van telkens één Anderlechtspeler die een truitje draagt met hun logo erop. Ze selecteren één van de vijf voorgestelde spelers. Daarna kunnen ze hun supporters, klanten en vrienden mobiliseren door hun campagne viraal te laten gaan via de sociale netwerken. De doelstelling is omp oveel mogelijk stemmen winnen.

De vijf ondernemingen die de meeste stemmen haalden in elk van de zeven regionale zones van de bank, worden geselecteerd om de grote finale te betwisten in juli aanstaande. Een onderneming per regio wint een publiciteitscampagne met een bruto waarde van tienduizend euro. De absolute laureaat mag zijn logo op de truitjes van de Anderlecht-spelers plaatsen tijdens een officiële wedstrijd in september.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.