Ivan Cruysberghs plots overleden

In Tervuren is Ivan Cruysberghs op 52 jarige leeftijd plots overleden. Cruysberghs was tussen 1992 en 2001 sales manager bij wat momenteel Delta Lloyd Life is. Daarna stapte hij over naar de masterbroker Kobelco waar hij commercieel directeur werd. Kobelco groeide in die periode uit tot een van de belangrijkste makelaarsnetwerken in Vlaanderen. In 2008 klapte de maatschappij echter spectaculair in mekaar toen CEO Nils Kok een gigantisch Ponzi-schema van meer dan 20 miljoen euro bleek mee te slepen. Cruysberghs was momenteel actief als zelfstandig bemiddelaar bij het makelaarskantoor Asarté.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.