Google accepteert Paypal als betaalmiddel in Wallet

Een beetje onverwacht heeft Google Paypal in zijn Wallet opgenomen als betaalmiddel. De koppeling tussen beide betaalschema’s  is voorlopig nog beperkt tot 12 landen waaronder België. De andere landen zijn Canada, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk. Je kan Paypal ook alleen maar gebruiken voor de aankoop van apps en digitale inhoud op de Playstore.

Google maakte de optie vorige week donderdag bekend maar wie zijn Wallet opent zal merken dat de Paypal optie nog niet effectief beschikbaar is. De functies van Google Wallet zijn voorlopig nog erg beperkt in België. Het is mogelijk om je Wallet met een credit card te koppelen en voor een aantal providers kan je de betaling van je telefoonrekening uitvoeren.

Meer weten over de strategie voor Google Wallet? Op 20.06.2014 is Anthony Belpaire, Industry Leader bij Google, spreker tijdens Mobile Payments Summit 2014. Er is eveneens een demonstratie van Google Glass door CEO Peter Verstraeten van Augnition.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.