Cliq Cases plaatst shortcuts op de achterkant van je smartphone

Op het crowdfunding platform Kickstarter kom je de coolste zaken tegen. Een van de opmerkelijke projecten is Cliq Cases. Dat is een bedrijfje dat de niet gebruikte ruimte op de achterkant van een smartphone wil gaan opvullen met shortcuts. De bedenkers willen drie knoppen inbouwen in een hoes die op de achterkant van je smartphone past. De knoppen kunnen twee shortcuts naar je favoriete functies aan, de eerste als je de knop kort induwt, de tweede als je hem langer induwt. Welke functies je hieraan koppelt bepaal je zelf via een programma zoals Tasker. De knoppen worden gestuurd door NFC.

Cliq Cases is voorlopig enkel voor Android 4.0 gemaakt en slechts verkrijgbaar voor een beperkt aantal toestellen. Onder meer  Samsung Galaxy 4 en 5, Note 3, Nexus 5, MotoX van Motorola en LG G2 zijn de toestellen die in aanmerking komen.

TIP: Mobile Payments Summit 2014 | Leuven | 20.06.2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.