CEO eBay wil Bitcoin integreren in Paypal

De CEO van eBay, John Donahoe zegt enthousiast te zijn over de opportuniteiten van Bitcoin. Hij zei letterlijk:

 “We think Bitcoin will play a very important role in the future. Exactly how that plays out, and how we can best take advantage of it and enable it with PayPal, that’s something we’re actively considering. It’s on our radar screen,”

Donahoe heeft eerder al gesuggereerd dat eBay dochterbedrijf Paypal bitcoin zou gaan integreren. Die uitspraak deed hij toen hij aankondigde dat Paypal aan een mobile wallet werkt die meerdere valuta zou accepteren.

eBay heeft sedert begin april zelf ook een Virtual Currency afdeling waar verkopers niet alleen cryptocurrencies kunnen verhandelen. Het is ook mogelijk om mininghardware en miningcontracten te verhandelen.

TIP: Tijdens Mobile Payments Summit | Leuven | 20.04.2014 gaan we uitgebreid in op de opportuniteiten en de risico’s van Cryptocurrencies en Bitcoins. Dat zal gebeuren door een paar absolute topexperts: professor Bart Preneel (KULeuven) | Thomas Spaas (Belgian Bitcoin Association) | Jean Wallemacq (Belgian Bitcoin Association) | Filip Roose (Bitpay)

Je kan nog inschrijven via deze link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.