AG Insurance gebruikt Memorial als teambuilding

AG Insurance is de nieuwe naamsponsor van de Memorial. De maatschappij gebruikt het evenement ook als teambuilding voor zijn personeel. Via de Memorial Challenge kunnen teams van vier collega’s zelf een sportieve uitdaging met mekaar afspreken. Binnen de twee maanden moeten ze met een filmreportage aantonen dat ze sportieve vorderingen maken en die reportage moet ook blijk geven van creativiteit en aandacht voor de bedrijfswaarden.

330 werknemers nemen deel aan de Challenge. Dat is 8% van het personeel. 54% is man, 46% is vrouw.

Als beloning voor hun inspanningen, zullen de deelnemers tijdens de AG Insurance Memorial actief worden ingeschakeld. De winnende teams helpen bij het overhandigen van de rugnummers aan de atleten, andere teams zullen de atleten een hele dag kunnen volgen of de medailles overhandigen tijdens een podiumceremonie. Negen teams van AG Insurance zullen tijdens het voorprogramma van de Memorial onderling een 4×100 m aflossing betwisten. In de zomerperiode leert Kim Gevaert hen de knepen van de aflossingstechniek aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.