Mobiele banken versterken integratie online, in-shop en mobile shopping

In Frankrijk is AXA momenteel bezig met de uitrol van de mobiele bankdochter Soon. Die nieuwe banken zetten zeer sterk in op budgetbeheer. Je krijgt bijvoorbeeld niet alleen relevante informatie over de transactie die je uitvoert maar ook de geplande inkomende en uitgaande stortingen en het relevante beschikbare saldo zijn beschikbaar.

Wat bij Soon bijzonder opvalt is de integratie tussen financiële functies en shopping. Je kan aankopen visualiseren en het budget ervoor plannen. Soon heeft uiteraard ook een peer to peer functie om kleine betalingen snel digitaal uit te voeren.

Eerder deze week kondigde wereldleider voor betalingsterminals Ingenico aan dat het zijn visuele identiteit aanpast en het bedrijf voortaan opdeelt in drie entiteiten. Die herpositionering geeft aan dat Ingenico inzet op de integratie van in-shop aankopen, online shoppen en mobiel shoppen. Die trend krijgt nog een extra boost door de ontwikkelingen bij banken zoals Soon. De klant krijgt niet alleen een extreem comfort om zijn aankopen en betalingen te doen via het kanaal dat hij zelf kiest, hij krijgt ook een duidelijk zicht op de impact daarvan op zijn financiële positie.

 

Banks of the Future | Leuven | 09.09.2014  – 10.09.2014

Partner packages available – Reservations are already possible – call +32 493 688 997

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.