CEO Brinkman van My Order in top 10 e-commerce professionals

MarcelVDHeijdenIn Nederland hebben de lezers van Emerce de meest innovatieve e-commerceprofessional gekozen. De winnaars zijn personen die e-commerce in het afgelopen jaar vooruit hebben gebracht door de grenzen ervan op te zoeken of de online business nieuwe impulsen te geven. Winnaar werd Martijn van der Zee, senior vice president e-commerce van Air France KLM.

In de top 10 staat ook een ondernemer uit de financiële wereld. Thomas Brinkman, oprichter en commercieel directeur van het betaalplatform My Order, werd zevende. Brinkman startte My Order op maar verkocht de meerderheid van de aandelen aan Rabobank. Hij bleef echter in dienst om het betaalplatform verder uit te bouwen.

TIP: MOBILE BANKING SUMMIT | 09.09.2014 – 10.09.2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.