Google Glass krijgt remake door Diane von Furstenberg

U kan het nerdy vinden, of gewoon lelijk, maar de kans dat Google Glass snel zijn plaats in neemt in het dagdagelijkse gebeuren lijkt niet meer te omzeilen. De praktische voordelen van Glass zijn nog niet voldoende tastbaar maar dat zal snel veranderen.

Google is echter niet ongevoelig voor de kritiek dat Glass bij een aantal mensen als lomp en lelijk wordt ervaren. Het bracht eerder al vier meer aangepaste modellen in de zogenaamde Titanium serie. Een paar maanden geleden kondigde Google ook een samenwerking aan met Luxottica. Dat is de producent van Ray-Ban en Oakley brillen.

Google schakelt nu nog een versnelling hoger door een samenwerking met het stijlvolle Diane Von Furstenberg.

In de VS kan je de DVF Google Glass online bestellen via de trendy shop MR Porter

TIP: Tijdens MOBILE BANKING SUMMIT | 09.09.2014 en 10.09.2014 stelt Peter Verstraeten van Augnition alle mogelijkheden van Google Glass voor . U kan nu nog genieten van Early Bird inschrijvingscondities.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.