Louiza toren wordt Generali Tower

Generali TowerDe groep Generali gaat zijn merk versterken in de landen waar het operationeel is. Dat gebeurt onder meer door de naam Generali te verbinden met de gebouwen die het in eigendom heeft. In België bezit Generali, via de vastgoedvennootschap Generali Real Estate, 147.000m² kantoorruimte en residentieel vastgoed. Dat vertegenwoordigt een waarde van ongeveer 28 miljard euro. De bekende toren op de Louizalaan, waar de groep zijn hoofdzetel heeft, krijgt de naam Generali Tower.

De toren werd tussen 1963 en 1965 ontworpen, heeft 25 verdiepingen en biedt op de hoogste verdieping een fenomenaal zicht op Brussel. Naast Generali Belgium hebben nog een vijftiental andere bedrijven hun zetel in de toren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.