Uncategorized

Stephan Neetens gaat BVPI leiden

stephan neetensStephan Neetens is de nieuwe secretaris-generaal van de Belgische Vereniging van Pensioeninstellingen. (BVPI). Neetens neemt zijn functie op vanaf 1 juli 2014. De BVPI is de koepelorganisatie voor inrichters en instellingen voor bedrijfspensioenvoorziening (voorheen pensioenfondsen).

Stephan Neetens was tot voor kort adviseur 2de & 3de pensioenpijler en internationale & Europese zaken in de beleidscel van de vice-eerste minister en minister van Pensioenen Alexander De Croo. Hij is jurist van opleiding, oud-historicus en byzantinist. In het verleden heeft Stephan gewerkt op het departement “Employment, Pensions & Benefits” van een internationaal advocatenkantoor en als sociaaljuridisch consultant voor de Belgische vestiging van een multinationaal bedrijf en voor verschillende non-profit organisaties.

Stephan Neetens is spreker tijdens Life Insurance Summit op 04.09.2014 en 05.09.2014

U kan nog tot 01.07.2014 inschrijven tegen early bird tarieven. Klik hier voor alle informatie.

 

Categorieën:Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.