Stephan Neetens gaat BVPI leiden

stephan neetensStephan Neetens is de nieuwe secretaris-generaal van de Belgische Vereniging van Pensioeninstellingen. (BVPI). Neetens neemt zijn functie op vanaf 1 juli 2014. De BVPI is de koepelorganisatie voor inrichters en instellingen voor bedrijfspensioenvoorziening (voorheen pensioenfondsen).

Stephan Neetens was tot voor kort adviseur 2de & 3de pensioenpijler en internationale & Europese zaken in de beleidscel van de vice-eerste minister en minister van Pensioenen Alexander De Croo. Hij is jurist van opleiding, oud-historicus en byzantinist. In het verleden heeft Stephan gewerkt op het departement “Employment, Pensions & Benefits” van een internationaal advocatenkantoor en als sociaaljuridisch consultant voor de Belgische vestiging van een multinationaal bedrijf en voor verschillende non-profit organisaties.

Stephan Neetens is spreker tijdens Life Insurance Summit op 04.09.2014 en 05.09.2014

U kan nog tot 01.07.2014 inschrijven tegen early bird tarieven. Klik hier voor alle informatie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.