Tom Vanham vervangt Eric Monsieur bij Generali Belgium

TomVanhamBij Generali Belgium zet de recent benoemde CEO, Martin Sturzlbaum, in een verschroeiend tempo een nieuwe strategie op poten. Daarbij rollen nogal wat belangrijke koppen.

Door de komst van Sturzlbaum moest Thierry Delvaux de plaats ruimen. Delvaux stond twaalf jaar aan het hoofd van Generali Belgium. Secretaris-generaal Filip Sacré hield eerder al de eer aan zichzelf.

Nu wordt ook Distribution Director Eric Monsieur vervangen door Tom Vanham. Vanham zal toezien op de ontwikkeling van de distributie van Generali Belgium in al haar facetten.

 

Vanham heeft een ruime nationale en internationale ervaring binnen de verzekeringssector, de makelaarssector en de strategische consulting. Hij heeft een diploma in de Rechten en verschillende postgraduniversitaire diploma’s in economie en verzekeringen Vanham werkte bij AIG in de Benelux en in New York, bij Marsh en bij Accenture. Voor hij Generali Belgium vervoegde, was hij verantwoordelijk voor de niet-levensverzekeringen in Centraal- en Oost-Europa binnen de AXA Groep.

Generali Group herorganiseerde vorig jaar zijn operaties waardoor België deel uitmaakt van een EMEA-cluster. In die cluster zitten verder ook Oostenrijk , Dubai, Griekenland, Guernsey, Ierland, Nederland, Portugal, Spanje, Zwitserland, Tunesië en Turkije.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.