Mophy Space Pack verdriedubbelt je batterijcapaciteit

Dat smartphones een belangrijke draaischijf worden in het dagelijks leven van veel mensen is onbetwistbaar De batterij van het apparaat blijft de Achillespees. Mophy kwam deze week met een leuke gadget om dat op te lossen. De Space Pack is een opbergsysteem voor iPhone 5 en 5s.  De Mophy beschermt echter niet alleen je smartphone, hij laadt hem ook op. Mophy Space Packs  hebben een meer dan dubbele batterijduur waardoor ze na minimaal twee keer de batterij van je iPhone kunnen laden. En nog mooier, het oplaadsysteem heeft ook een extra  opslagcapaciteit van 16 GB of 32 GB.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.