My Order gaat Paypal Check-In gebuiken

Het klinkt een beetje verrassend maar Paypal gaat in Nederland samenwerken met het betaalplatform My Order, een dochterbedrijf van Rabobank. Paypal beschikt over een erg innovatieve app met incheckfunctionaliteit voor winkels. Die koppelt het nu aan de bestel- en betaalfuncties van de mobiele portefeuille My Order. Om een bestelling te plaatsen en af te rekenen, hoeft de consument alleen maar via de PayPal-app bij de retailer in te checken. De gebruiker checkt in door te swipen, maakt een keuze uit het menu en betaalt. De naam en bestelling komen dan binnen bij de geselecteerde retailer. Deze zorgt ervoor dat de bestelling kan worden afgehaald of dat deze naar het desbetreffende tafeltje wordt gebracht bij een horecagelegenheid.

TIP : MOBILE BANKING SUMMIT | 09.09.2014 – 10.09.2014 met deelname van My Order en Paypal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.