Onebip sluit belangrijke deal met gaminggigant

Gaming is een belangrijke markt voor mobiele en online betalingssystemen. Onebip, een platform voor mobiele betalingen met activiteiten in meer dan zeventig landen en samenwerkingsovereenkomsten met meer dan 250 operatoren, kondigt een samenwerking aan met gamemastodont Goodgame Studios.

Betalingen met Onebip gebeuren door een simpele klik op een betaalknop. Gamers die hun spelkrediet willen aanvullen moeten daardoor nauwelijks hun spelactiviteiten onderbreken. Er zijn ook geen betaal- of creditkaarten nodig. Betalingen met Onebip verlopen  via de telefoonrekening van de gebruikers. Die zogenaamde direct carrier billing heeft nog een enorm potentieel omwille van het gebruiksgemak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.