AG Real Estate vermindert participatie in Interparking

CPP Investment Board European Holdings, een exclusief dochterbedrijf van het Canadese pensioenfonds Canada Pension Plan Investment Board, nemt 39% van de aandelen van AG Real Estate in Interparking over. AG Real Estate behoudt een belang van 51%, de stichtende familie behoudt haar traditionele verankering van 10%.

Interparking is een van de belangrijkste spelers in de Europese parkeersector. De onderneming is gevestigd in Brussel en realiseerde in 2013 een omzet van 344 miljoen euro. Interparking is aanwezig in 9 landen en stelt ongeveer 2 300 personen te werk.  De verkoopprijs van de participatie van 39 % bedraagt om en bij de 376 miljoen euro.

Na deze transactie daalt het aandeel van de parkingactiviteiten in de vastgoedactiva van 25 naar 15 %.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.