Snelle uitrol van Stripe Beta versie in West-Europa

Een van de topsprekers tijdens MOBILE BANKING SUMMIT | Leuven | 09.09.2014 | 10.09.2014 zal ongetwijfeld Stripe zijn. Stripe is een API-gebaseerde toepassing die het veel makkelijker maakt om m-payments en e-commerce te implementeren. Een van de bedenkers van Stripe is Elon Musk, de drijvende kracht achter Tesla maar destijds ook een van de grondleggers van Paypal.

In de VS is Stripe een van de snelst groeiende betaalplatformen. De uitrol in Europa draait ondertussen op volle toeren. Die uitrol werd voorbereid vanuit Londen maar ondertussen draaien er al Beta versies van de applicatie in 11 Europese landen waaronder België, Nederland en Luxemburg.

Op woensdag 13 augustus om 19 uur heeft een team van Financelab een Skype meeting met de ploeg van Stripe in San Francisco. De bedoeling is om de presentatie voor Mobile Banking Summit voor te bereiden. Als u specifieke vragen of opmerkingen hebt zullen we die graag meenemen in het gesprek. U mag ze posten als opmerking op dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.