Mobile Vikings gebruikt drones tijdens Pukkelpop

Mobiele netwerkprovider Mobile Vikings blijft zijn rebelse imago inhoud geven. De Vikings mochten op Rock Werchter en op Pukkelpop geen eigen stand opbouwen omdat die festivals een samenwerkingsakkoord hebben met Proximus. Op Rock Werchter slaagden de Vikings er echter in om een paar honderd koelboxen binnen te smokkelen. Die werden opgebouwd als een soort Vikingschip met een zeil en de slogan Join The mobile Revolution.

Tijdens Pukkelpop pakten ze nog innovatiever uit. De Vikings bouwden een eigen terras naast het festivalterrein waar klanten welkom waren voor een ijsje. Die werden precies op temperatuur geleverd door een drone. Mobile Vikings werkte voor de stunt samen met koerierbedrijf Citydepot en drone fabrikant Skyeye.

Een gedachte over “Mobile Vikings gebruikt drones tijdens Pukkelpop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.