Perswoordvoerder Binck Bank vertrekt

Het was een opmerkelijke dag voor carrièrewendingen vandaag. Bij Binck Bank vertrekt perswoordvoerder Evelien Maes. Zij begint aan een buitenlands avontuur in Zuid-Amerika. Er is voorlopig nog geen opvolger voor Evelien aangeduid.

Bij social media consultant Talking Heads vertrekt managing director Geerlinde Pevenage. Zij gaat naar het Antwerpse communicatiebureau These Days waar ze ‘director of social & content’ en ‘director of strategy & innovation’ wordt. Talking Heads is een onderdeel van het netwerk van Bart De Waele.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.