Toplui HDI-Gerling verpatsten portefeuille aan zichzelf

Straf verhaal in het Financieele Dagblad vandaag. Bij de Nederlandse verzekeringsmaatschappij HDI-Gerling hebben Gerd en Marco M., destijds bestuurder en commissaris van de maatschappij, de Antilliaanse verzekeringsportefeuille van het bedrijf in 2008 verkocht voor een Arubaanse florin aan Treston Insurance Company. Treston blijkt nu echter in handen te zijn van beide topmannen. De verzekeringsportefeuille blijkt 21 miljoen euro waard te zijn en had een jaarlijks premie-inkolmen van 9 miljoen euro. HDI-Gerling heeft beslag laten leggen op de eigendommen van vader en zoon M maar ook op die van toenmalige bestuursvoorzitter Bert Schouten. Die zetten zijn handtekening onder de verkoopsakte.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.