Callant Verzekeringen haalt Eric Monsieur binnen

Eric MonsieurGenerali Belgum is aan een behoorlijk stevige reorganisatie van zijn leidinggevend kader bezig. Op directieniveau werden onder meer IT-directeur  Isabelle Coune, directeur Distributie Eric Monsieur en ceo Thierry Delvaux bedankt. Coune stapte over naar Nationale Suisse Belgium maar ze besefte snel dat die maatschappij allicht weinig toekomst heeft in België. Ze stapte vorig jaar over naar P&V waar ze het directiecomité en de raad van bestuur nog wat vrouwelijker kleurt.

Eric Monsieur verlaat de maatschappijwereld en treedt in dienst bij Callant Verzekeringen en Financieel Advies. Dat is een van de snelst groeiende makelaars in België. Monsieur start bij Callant op 1 oktober 2014. Wat zijn functie exact zal zijn is voorlopig niet bekend. De invoering van MIFID zal een sterke impact hebben op het intermediair. Bij Callant lijken ze zich daar alvast goed op voor te bereiden.

TIP: LIFE INSURANCE SUMMIT | 04.09.2014 | 05.09.2014 met directeur FSMA Henk Becquaert over de impact van MIFID op het intermediair.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.