Apple bouwt gigantische nieuwe campus

Apple lanceert binnenkort zijn nieuwe iPhone maar ze hebben ook nog andere ambitieuze plannen. Apple bouwt al een tijdje een nieuw hoofdkantoor in het Californische stadje Cupertino. Over die plant is maar weinig geweten omdat Apple het ook hermetisch afschermt. In tijden van drones blijft echter niet veel geheim. Op Youtube duikt een filmpje op met de ruwbouw van het nieuwe Apple HQ. Het gebouw heeft een bijzonder opvallende vorm en lijkt op wat wij ons voorstellen bij een ruimte schip. Wat echter het meeste opvalt is de enorme omvang van de constructie. Als je de gebouwen ernaast bekijkt lijken dat minihuisjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.