Paypal benoemt Head of Belux

JoachimGoyvaertsHet heeft erg lang aangesleept maar Paypal heeft eindelijk een vervanger voor Pieter Vanermen. De vroegere  country manager België en Luxemburg stapte in maart op bij het betaalplatform om in New-York de ping-pong en lounge bar franchiseketen SPiN Galactic te gaan leiden. De cruciale figuur in SPiN Galactic is Hollywoodactrice Susan Sarandon maar het brein achter het concept is Le pain Quotidien stichter Vincent Herbert.

Paypal kondigde aan dat het snel een vervanger zou aanduiden. Dat sleepte langer aan dan aanvankelijk gedacht. Vorige week werd Joachim Goyvaerts uiteindelijk aangetrokken om de functie in te vullen. Zijn functietitel wordt Head of Belgium and Luxemburg. Goyvaerts komt van KBC waar hij Head of Product Management Payments was. Hij werkte eerder ook voor Atos Wordline en Banksys.


Meer weten over mobile banking en mobile payments, schrijf nog snel in voor MOBILE BANKING SUMMIT | Neder-Over-Heembeek | 09.09.2014 | 10.09.2014

Klik hier voor alle details en inschrijvingen


 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.