Luc Rasschaert gaat IWI leiden

Luc RasschaertLuc Rasschaert, lid van het directiecomité van Belfius Insurance en verantwoordelijk voor Retail & Commercial Insurance, gaat International Wealth Insurer (IWI) leiden. Dat is het filiaal van Belfius Insurance in Luxemburg. De huidige CEO van IWI, Patrick Schols, verlaat het bedrijf.

De rol van Rasschaert binnen het directiecomité in België wordt vanaf 1 oktober overgenomen door  Michel Luttgens. Die is op dit ogenblik verantwoordelijk voor Wholesale (Public & Corporate Insurance) binnen het directiecomité van Belfius Insurance. Eric Van Capellen, Executive Manager Distribution Public & Social Banking bij Belfius Bank, zal Michel Luttgens vanaf 1 oktober 2014 opvolgen als lid van het directiecomité van Belfius Insurance. Hij neemt diens verantwoordelijkheid voor Wholesale (Public & Corporate Insurance) over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.